CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 July, 2010

Utusan 20100511-Elaun Cola untuk kaki tangan swasta 1 ogos2010‏

NAJIB menanam pokok di tapak pembinaan kompleks putrajaya


Putra Jaya - Kerajaan bersetuju memberikan Elaun Sara Hidup (COLA) tanpa mengira pangkat dan tempat bertugas semua pekerja awam dan swasta sebanyak RM500.00 sebulan berkuatkuasa Ogos 2010 bagi menampung kenaikan harga minyak dan barang-barang.

Elaun COLA ini boleh dituntut di semua Pejabat Pos dan BSN di seluruh negara mulai jam 1 pm hingga 4 pm pada setiap hari kecuali hari Jumaat, Sabtu dan Ahad serta hari-hari kelepasan am.

Kakitangan awam & swasta perlu menunjukkan kad pengenalan diri Jabatan untuk mendapatkan borang permohonan dan wang akan dibayar selepas penyerahan borang yang lengkap beserta dengan syarat2 berikut :-

1. SuratPerlantikan Kerja - Original

2. SuratPengesahan Kerja- Original

3. SuratAkuan Majikan - (Tempat terakhir masih bertugas)

dan...


80 penutup botol Coca-Cola... ...... Baru sesuai dengan namanya Elaun Cola!

Haaaahahaha! !!! Dah! Pergi sambung kerja.... kalau pasal duit semua mata besar belaka ekk......

Whuawhuawhuawhuaaaa??.....ko ingat senang PM ( najip ) nak bg ko duit ...... tarik balik adalah jadi ,

aku takmo terkono sorang2?.. so aku share ler dgn korang.... ...jangan marah …… huhu just for fun... :)


 
nota kaki : alahai aku pun terkena gak siap berangan lagi tau nak pi beratur as the first person kat pos office yang berdekatan.... huhuhuhuhuhu

5 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

kurang hasamnye kak ina.. haku ney kemain lah dok pk bley tuka honda civic.. ahahhaha.. benci kak ina!
ahahhaha..

hapPY zuRa~~
This comment has been removed by the author.
hapPY zuRa~~
This comment has been removed by the author.
hapPY zuRa~~

terlebeh2 plak comment.. hehe..

haslina razali

ya ampun ibu...saya pun terkena juga kah kah kah ..ko tau aku siap verangan lagi tau to be the first person beratur kah kah kah

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP