CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 August, 2010

Hari ni, dapat AWARD. Tapi kena buat homework la pulak dulu. Tugasan diberikan oleh MAMAFAMI. MAMA, lina dah buat homework walau lambat tapi bak kata pepatah org dulu dulu BIAR LAMBAT ASAL BUAT!! eh ye ke? hik..... dengan VANGGA NYA.....

Ini awardnya.....












Ini tugasannya.....

Soalannya :

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
Jawapan : Oooooooooo i bukan saja HOT but TERBAKAR kih kih kih













Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?
Jawapan : Sempoi jek warna hijau

















Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..?
Jawapan : Suka tengok kaler green ni dia sort of mcm soothing to my eyes, mind and soul huhuhu

next....question...banyak tul soklannya hehehehehehehe

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?
Jawapan : Eeeeeeeeeee ingat ingat balik lama giler tak makan pizza huhuhuhuhu
aiseh kena letak on the list of things to cook laaa camni hik...












Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?
Jawapan : Lagu 'ZARA ZARA' dari filem hindustan lagu ni sort of kalau aku stress sgt kena dengar sebab i love the sound of the 'SERULING' sungguh shahdu.....

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
Jawapan : Multitasking mcm mcm keje arrrrrrrrrrrrrrrrggghhh hari ni my photographer datang lambat so i have to take 2 customer's photo dekat luar sgt panas okeh......mcm mcm plak kena submit and my director hari ni jek rasanya dah call me up 50X apa kes? aiyooooooooooooooooo... (takut aku take over co ko ke boss? hik)

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
Jawapan : SAYANG...my hubby panggil ni ... sayang terlebih sudah kah kah kah

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...
Jawapan : Nama-nama yang naik ni... kalau rajin, buatlah ye... kalau tak rajin TAKPE ...tiada paksaan di situ hi hi hi hi.....

1. eimma...

2. rima

3. zura

4. umi

5. nura

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Jawapan : EIMMA budak comel ...asalnya aku kenal eimma dari zura org no 3 hik hik hik

Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?
Jawapan : All the best to NURA tak jemu baca dong blognya dan info info nya...mana tau satu hari saya mampir di sana ihiks....

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?
Jawapan : ZURA EH? dia ada hubungan ngan suaminya en own kira sort of mcm mummy angkat my kids kah kah kah (walau anak anak panggil kakak but still kan AKU DENGKIS OKEH kih kih kih)

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
Jawapan : Love her blog and sense of humor in handling her life situations...very very sempoi

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
Jawapan : UMI i loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ur muffin...ehem i love u too my good fren hik

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..
Jawapan : Alamak, sampai 5 ke? Cikgu rajin so anak murid pun kena rajin laa eh?
(1) Semuanya comel lote u...

(2) Blog yang tidak membosankan

(3) on my most top blog list untuk di baca

(4) Semua baik hati, peramah dan penyayang huhuhuhuhu

(5) Semuanya wanita yang tabah dan cekal dan ada sikit garang kot kah kah kah and yang penting suka makan kih kih kih

eh dah abis eh? looooooooooooooooooooooo ingat panjang lagi okeh boleh concentrate keje

2 doa saya sentiasa cun huuu:

MamaFaMi

Well done well done! Soalan terakhir dari Haslina tu yang mahal tu... "eh dah abis eh?" Next time leh tag yang laaaaagi panjang.. amacam?

Anyway, thanks for participating ye..

haslina razali

welcome mama...:)

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP