CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 October, 2010

haaaaaaaa final entry for today

HAISHHHHHHHHHHH sekali update kan amek ko...sebab hari ni MD aku takde kih kih kih so suka ati aku laaaaaaaaaaaa nak buat apa kalu tak haruslah dia asiklah tanya itu ini pehtu duduk belakang aku tengok aku buat apa hehehehehehehehehe... anyway...keje dah settle a bit so bolehlah aku update kan? semalam kul 6.36 petang EN FADZ call up tanya pasal apa aku tak balik lagi? aku kata on d way laa ni nak pi amek my HAYABUSA (tak sedar diri tul!!) kah kah kah dia kata cepat sikit dia dah suruh anak siap sume nak bawa aku pi makan kat SIK!!!!!!!!!!!! mak aih jauhnya kan? dah lama dia nak bawa katanya tapi tak sempat ni dah ada kelapangan so bolehlah pi............... kedai tu terletak dekat dengan bas stand SIK opposite jek kedai makan belah tepi...

i give rating dia 3++ sebab agak sedap...in actual my hubby nak suruh i try test KUEY TIAU TENG DIA (sup) dia kata adalah sgt sedap dia dok makan masa dia ada project belah sik hari tu ooooooooooo takde rezeki sebab semalam sampai agak AWAL (kah kah kah) sume dah abis yang tinggal hanyalah mi dan kuey tiau goreng.... boleh tahan sedap jugak sampai laki aku tapau lak balik rumah ... dia kata takde rezeki gak u nak makan eh? takpe next time i mesti bawa juga juga heheheheheeh thanks darling ... (ehem camna nak kurus dok bagi melantak mcm mcm?) hik.... tak prasan daaaaaaaa nama kedai nih isk...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Sal Abdul Rahman

hmm kalau kt kl ni u shud try mee/koey teow kerang kg. baru. ekceli last time lagi setap (hehe tiru) sbb die letak daging. now daging dah diganti ngn kerang..

mee goreng mamak gak syiokk kan!

haslina razali

oho mmg iye pun mee goreng mamak gak sedap!!! kalau belah kedah ni byk sgt spoiled for choices kah kah kah tapi definitely kak ina suka makan belah butterworth ada satu kedai nama kedai pokok cherry rasanya alor setar pun ada satu dia punya mi siap taruh segala sotong kering, paru perghhh terbaik laaaa... balik kl selalu menapak ke shopping complex jek dah lama giler tak ke kpg baru hahahaha

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP