CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 October, 2010

JJTM

Seperti biasa...bila terlalu sibuk bekerja EN FADZ akan susah hati...takut SWEETHEART DIA  akan kebosanan di rumah gitew kan...so semalam dia call up suruh siap dan ETA lagi 5 min aku pun kelam kelibut siap SURE RUPA MCM HANTU!!!! terus bersiap dan standby posing ala ala gitew kan depan rumah.... sekali dia tanya samaada aku lapar ke tidak....AKU YANG KUAT MAKAN kata eh tak pun cuma dahaga jek heheheheheheehhehe pehtu selit laa kata kalau ada bihun goreng pun best jugak kah kah kah sekali aku usha usha dia bawa aku makan kat sini daaaaaaaaaaaaaaaaaa
 restoran makbul ni dia dekat lagenda heights dekat ngan balai polis sp yang baru tuh.......
 dah duduk sebelah mende alah ni kan....
 EN FADZ pikir apa aku nak kasik pompuan gomoks ni makan agaknya muahahahahahahaha
 lalalalalallala as usual aku yang kemaruk 3 layer tea...pandai EN FADZ much appreciated babeh..... pandai u ni
 EN FADZ tak oder bihun (sob sob sob) dia oder ROTI NAN TANDOORI jek ihikssss
taklah sedap sangat AKU rasa lagi sedap HUSAIN punya alalalalallalalalalallala nak pi makan husain punya roti nan laaaa .... LAGI MARI SEDAP DIA hehehehehehehehe

2 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

saya tau ini tempat..tp belom pernah try..sedap ke teh tu

haslina razali

teh tu sgt sedap hehehehehe tapi rasanya yang kat restoran mesra jaya tu lagi sedap ima...makanan pun best...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP