CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 October, 2010

Sabtu yang borink...

Salam ...eh tau sabtu tak over lagi but but very very borink laaaa hari sabtu ni...while waiting to log in into my blog....i found a very good way to persuade my 3 stooges to do the household chores heheheheehheehe the only thing i have to do is asked '''HEY WHO WANTS TO USE THE LAPPIE TO CHECK ON THEIR FB OR MYSPACE''' 3 stooges excitedly cries 'me me me' yeah so to go for the kill okie dokie first you all have to do certain things first and if the work is done up to my satisfaction level then you are allowed to use the lappie for 1 whole hour without interuption huhuhuhuhu.... jeng jeng jeng....
1.sarah vacuum rumah, basuh pinggan, masak nasi, basuh peti ais dan lap sume almari hahahahahahaha
2. faiz as usual tolong mama prepare masak masak, buang sampah, angkat peti ais kecik ngan papa dan arrange for my new pantry kat atas huhuhuhuhu
3. suraya... jeng jeng jeng suraya tak buat apa pun hummmmmmm tak adil kan? 

inilah pantry kecil di luar bilik aku bukan apa menyenangkan idup aku actually barang sume dah ada lama giler tapi nak setup tu takde masa hehehehehehehe since lately aku jadi pemalas sangat my hubby pun setuplah pantry ni utk dia juga sebab dia yang kuat minum dan melantak aku tak kose dah nak naik turun kan kalau dah naik nak turun pulak sekian laa kan...huhuhuhu

ingat tak semalam ada buat puding roti? balik kije kan tinggal laa bekas kosong ni utk mama dia huhuhuhuhu kijam dan sadis anak anak aku...
hari ni masak paru sambal cili api hehehehehehe 
 pehtu kangkung goreng belacan huhuhuhu

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP