CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 December, 2010

Support of campaign against violence to children

Change your profile picture to a cartoon from your childhood and invite your friends to do the same. Until Monday, there should be no human faces on facebook, just an invasion of memories - In support of a campaign against violence of children

Salam koram,
Tadi buka FB tengok my pren PUAN AYANG letak status dan tukar pic profile dia.... aku pun support laaa kan... aku benci keganasan ...bukan saja terhadap budak budak, isteri, suami, binatang and every little living breathing wonders in the world.... so HENTIKAN KEGANASAN .... kita belajar bersabar iyeh.... ni gambar kartun fav aku time aku kecik kecik dulu....

Time kecik dulu kalau cite ni kuar....melekat depan tv okeh.... lepas tu adjust lirik lagu dia.....
chitara lari laju tertinggal baju hahahahhahaha dan mcm mcm laaaa mami aku kata aku sangat kreatip kadang kadang ke kreatipan aku tu akan menyusahkan aku sendiri hihihihihi....
SO WHAT'S UR FAV CARTOON?

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Sal Abdul Rahman

hah hah ingtkan sal je nyanyi lagu citara tu camtu ;p

sal suka kartun ape ek? tak hingat lah...pink panther kot!

haslina razali

KEH KEH KEH dedulu time bebudak mcm mcm kartun klasik

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP