CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 January, 2011

Huhuhuhuhu

Malam tadi,

FADZ : sayang... u suka keta hatchback kan?
aku : iyelah ...
FADZ : kaler itam kan? auto kan?
aku : (excited).... eh yelah napa ni tanya tanya?
FADZ : saja....

tetiba PIN PIN (bunyi hon keta di luar rumah) AKU eh sapa plak datang ni..... waaaaa sapa punya golf ni lawa eh...tetiba FADZ kuar...sambil kata NAH sayang...sempena SELLERBREAD kita punya ANNIE WEAR SARI ke 18 ...terimalah hadiah dari ku untuk mu....

aku : wahhhhhh terharunya.... jap jap nak amek gambar...tetiba horn kereta bunyi bertalu talu tak benti ...ala napa ni rosak ke horn ni?

tersedar sambil tepuk dahi....OHHHHHHHHHHHH aku  mimpi rupanya...HIKS.... terimakasih orang belakang rumah yang susah payah horn tak benti (DALAM HATI bodoh punya worang best best jek aku mimpi ko potong stim...)

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Sal Abdul Rahman

kah kah kah ini memang sgt kelakar ;p

mmg sungguh potong stim jiran akak tu!

haslina razali

kan? atleast bagilah can aku drive round dulu ke hehehehehehe

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP