CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 April, 2011

Cite few days accumulated...

Salam.... sejahtera...korang tau tak? sure tak tau sebab aku tak bagitau kan kan kan? hik... dulu masa kecik-kecik aku teringin sangat nak jadi wartawan. tak tau napa ...kalau cikgu suruh fill in the top 3 choices of ur most preferred profession it'll be..1. journalist 2. writer 3. news anchor.... kan main kan? keje tahap glamer jek tulisan hampehs.... entahlah kadang kadang rasa mcm bykkkkkkkkkkkkkkkk sgt laa idea nak buat novel (konon) pehtu isi cite tu ada bila nak ditransfer jadikan cite terus hilang minat... lepas tu baru aku prasan aku ni jenis yg cepat lose interest towards something... bak kata org dulu dulu kot... hot hot chicken shit jek kot kan? heeeeeee... these past few days yang aku tak kemana mana sebab ketiadaan kenderaan utama itu... my hubby pi beli,
oh kome durian dah berbunga hehehehehe 
since balik pun dah tengah malam takut esok masam ke hapa kan so keluarkan dari kulit dan masukkan dalam fridge...do u know durian yg diletak dalam fridge adalah sangat sedap dimakan ketika balik lunch tengahari? hehehehehehehehhe
banyak la plak buah durian so buat pengat ngan bubur cha cha cha hehehehehe  
dah asik sendawa durian jek ... makan laa salad ngan roti plak ..ini antara fav food EN FADZ so kalau buat mmg makan kat dia sorang jek...ingat buat satu mangkuk besar letak dalam fridge so esok pagi bolehlah anak anak makan breakfast....sekali tengok tinggal laa ciput sgt ... huhuhuhuhu...kenapa tak perabih buang terus agaknya yaaaa? sebab malas nak basuh mangkuk laa tuh ...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Sal Abdul Rahman

tak pon buat kuah durian cicah ngn roti best kan mkn tem breakfast haih..sal durian mentah tak makan sbb bdn tak tahan panas, senang kene migrain. tapi kalo yg dh dimasak, sal tibai jek heheh

haslina razali

ooooo rugi wooo tak makan yg mentah punya kah kah kah.. but durian kuah sangatlah sedap...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP