CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 May, 2011

Sempena wesak day

Salam korang...nope didn't celebrate just that dah lama teringin nak makan mi kari tapi nak membuatnya amatlah malas.. sebenarnya bukan lama pun kalau nak wat yg sempoi it's just that my beloved EN FADZ kalau makan nak complete set... tu yg malas tu hehehehehe anyway since semalam ada ura ura PUAN ZURA kata nak mai (tapi mmg tak confirm dia kata kalau mai...insya'allah) so kata kat EN FADZ kita masak mi kari laa jamu zura hehehehehehhe so dah pukul 4 tak datang tu kata kat bebudak bolehlah makan auntie zura tak mailah tu... takde sms pun huhuhuhu apa lagi suka ria laa budak 3 org tu makan ngan papa dia (opppsss sekali aku laaaa)
kari daging yang agak sempoi...letak daging, fishball dan fishcake jek hehehehe masak mcm kari biasa cuma dia agak cair sikit dari kari biasa.... selalu letak udang n kerang tapi dah takde make do jeklah ngan bahan yang ada
sebab malas nak buat... EN FADZ suka makan ada bawang goreng (goreng sendiri), cili potong, kuah kicap cili api, sayur rebus (selalu sawi dan taugehlaaaa), daun sup/bawang hiris dan yg paling penting sekali tahu goreng... sambil dia tunggu aku masak dia ratah jek tahu tu centu huhuhuhu
clear dah sekejap jek now u see it now u don't hahahahha ni si sarah n sue takleh benti makan lepas tu takleh bangun sebab sendat dan ketat katanya ... (apa yg sendat dan ketat tak tau laaa)
jom layans.... puashati bila hubby dan anak anak makan takleh benti kan? worth every titik peluh yang gugur tu hahahahahahhaha (konon)

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Jiejah @ Iza

saya dah berapa minggu dok pikir² nak buat mee kari but seisi rumah agak kebatukkan , so delay la dulu.
lelehhhhh tgk lina punya mee kari ,mmg sendat & ketat la hihi

lina

YUP YUP so true... aku pun batuk gak dah 2 minggu tapi aku hentam saja hahahahahaha...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP