CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 October, 2011

Demam dan manik

Assalam semua.... hari ahad ni selalunya aku keseorangan... biasalah laki gua kan keje sendiri so suka ati dia laa nak pi keje bila bila kadang kadang 7 days a week pun dia keje... this week ada assistant dia sebab my son dah start cuti sekolah dia so probably boleh kot siap kitchen client dia tu... my hubby ni actually dulu belajar ME tapi end up buat ID ...dia sangat artistik ... kalau buat sesuatu tu sangat perfect!!! dia specialiaze in one of a kind project meaning if u take on my hubby as ur ID be prepared to be WOWED because dia sangat creative dan every work of his mesti ada WOW FACTOR (itu motto dia) tapi tulah takde tukang yang sanggup realised idea dia tu so most of the project dia yang design then dia yang buat sendiri so dia dah warns byk customer dia keje bahawa keje tangan dia sangat lambat sebab dia buat keje sorang jek tapi mereka tak kisah ...clients kali ni dah tunggu setahun utk dia (ada 2 serentak!!! kemain kan? lembab lembab pun sekali rembat 2 project hehehehehehhe) ...but i think it's worth the wait and money laaa because orang akan datang dan terngangga tengok keje tangan EF waaaaaaaaaa bodek sakan nampak nak apa apa ke? hehehehehehehe takdelah byrite nak cite last week EF pi kl kan dia belikan buku utk aku kat BBW punya expo di MAEP tu? sekali dia balik dia demam daaaaaaaaaaa... so selalu kalau dia demam dia akan request utk makan sup dan sup yang dia paling suka ialah sup ------------ jeng jeng jeng
Tadaaaaaaaaaaa sup ketam... bukan dia jek suka anak anak pun suka ME? not so much too much effort to eat something so small!!!!
haaaaaaaaaa my attemp at doing the crumble mumble wa pikir sendiri design tak tau laa jadi ke tak nak kena elaborate sikit lagi hehehehehehe hentam sajalah laaa labu kang laki gua bising plak susah payah antar gua pegi belajar jahit manik sampai ke kl nun tapi tak praktik kan itu pun tadi dah kena bebel buka tv pehtu tinggalkan tv tu sendiri tak tengok pun bebel mcm mak nenek tau... u tau tak tb ni besar makan karan banyak bla bla bla.(bebel dia ) di hati kecil ku menahan sabar dan berharap dia cepat pergi keje hehehehehehehehe



1 doa saya sentiasa cun huuu:

sally cullen

plus Size Women are nice and kind. Want to make more friends who are bbw or its admire---bbwpal&om```

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP