CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 April, 2009

JADUAL KEJE BERSKALA?

hmmm tadi nak kuar gi keje...laki aku pesan kat aku suruh pesan dia balik nanti ingatkan dia suruh wat bilik air anak dia yg kat atas tu ..punca dia camni dia kata semalam masa dia main ps2 tu sekali dia dengar laa anak dara yg kecik sekali nama su tu borak ngan kawan dia maswani cite dia lebihkurang cengini laaaa

SU : fuiyo 170 lap tu brapa jam lagi nak abis tu
MAS : apa lama sangat papa hangpa main games dia tak jemu ke?
SU : tah aku rasa kalau papa aku sambung wat bilik air aku pun takpe ..ni setiap kali aku nak mandi kena turun bawah ... aku rasa laaaa kalau camni laa papa aku wat keje mau aku darjah 4 sok pun belum tentu lagi siap

pehtu dia dua org gelak ngan sadisnya dan laki aku nak gelak sama tapi dia control cun laaa cover line ---khoeeek toih padan muka kan sampai anak sendiri pun dah perli .... so sayang gi laaa wat bilik air tu kesian anak dara kita duaorang tu kena hangkut baju sume turun bawah mandi biarlah raya ni kan sebelum puasa ni ke u kasi siap so puasa ni depa takyah laa susah turun naik turun naik gi bilik air... wat ye sayang? wat tau?.....

3 doa saya sentiasa cun huuu:

*SiRibenMerah
This comment has been removed by the author.
hapPY zuRa~~

hahaha.. klaka gile.. klu zura, confirm tabley tahan gelak nye.. eekekkeke..

haslina razali

tu aaaa padan muka dia kan? kelakar pun ada dah tau dah anak dara kecik tu mulut takde insurans lagi dok tagak tagak keje tuh

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP