CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 April, 2009

SEDIH....

the beautiful G705
lawa kan?
belah belakang dia ada details
suka tul tengok eeeeee bila la darling nak beli nih

Sedih? awatnya cek sedih? cek tak dapat lagi sesuatu yg menjadi idaman cek ...apa dia? handphone sob sob sob... semenjak laki aku belikan aku fon S500i tu kan kan kan aku mmg jadi suka sgt ngan slide fon sebab fon aku tu mega canggih gak cuma yg takde 3g jek (masa tu laki aku kata takyah laa 3g sume nih sebab mmg area aku duduk ni takde 3g) huhuhuhuhu lepas tu baru ni saja gi cuci mata (window shopping laaa kekadang terbeli laaa gak dari cuci cuci mata pun) miahahahahahahahaha tengok fon baru so laki aku berkenan ngan c510 tu tapi aku cam besa laaa mmg suka lak tengok g705 tuh eventhough kalau ikut aku suka ngan c905 tu kan kan kan tapi mahal bebenor so lepas tanya dan mcm2 lagi fon yg aku suka tu lebih mahal la plak dari fon yg laki aku nak beli so .... laki aku tak setuju laaaa...sampai hari ni proses bodek dan pujuk masih berlaku lagi dan so far tak berjaya sob sob sob .... kenapa aku tak beli sendiri eh? sebab aku kedekut hahahahahahahahaha pehtu laki aku banyak duit bukan dia takleh beli saja jek dia tu nak mendera mental dan fizikal aku... buat masa ini aku jadi gila bayang laaa ngan fon ni hari hari aku surf dan tengok gambar dan comments pasal fon nih...





6 doa saya sentiasa cun huuu:

mr.syazwan

FUUYOOOO..
demand nye akak..
hehehe..
tpi mmg smart laa hp tu...
breapa hager die??
huhu

Yusoff Zaky Omar

may i..

haslina razali

Wan tak tau belah kl tapi belah sini akak tanya around 900-1k jek kakakakakaka saja ngada ngada

cik yusoff u r most welcome!!!!

umiyumi

adoi minat hp lak. sib baik le umi tak minat.. hp skrg pun tak larat nak jaga, asyik2 jatuh terkeluar casing la.. kalu hp canggih2 susah nak jaga, jadi apa2 nanti meraung pulak hehehe

haslina razali

hahahahahaha tulah aku rasa aku ngidam nak beli fon ni dari tahun lepas sebelum dia kuar lagi laki aku janji nak beli lepas cny tapi malangnya bila aku kata dia jawab camni...i tak kata cny bila mungkin tahun depan mungkin tahun lagi satu aaaaa masa tu fon ni pun dah masuk tahap dinosour dah extinct hehehehehehehehe

gjot

sabo je la.. tak abis2 ngan hp ni.. ngalahkan ngidam. tapi aku cam umi la, tak lehh beli hp mahal2. kadang2 terjatuh dpd poket la tercicir la, si kecik marah aku kadang2 dilemparnya hp.. kalau hp ni dilempar mau sawan aku

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP