CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 April, 2009

SERONOK

Dalam hidup ni apa yg menyeronokkan bagi korang? Bagi aku ...
1.pegi shopping-semestinya tak pernah jemu lagi heran tul
2.tengok wayang dan dinner-dating ngan hubby - ehem hari hari pun takpe
3.balik kampung jumpa sedara mara-sebab either side mmg kamceng habis...
4.jalan jalan laa makan angin tengok tempat yg kita tak pernah sampai - adventure ooooo
5.MAKAN...
eeee aku mmg kuat makan...dulu masa anak dara takpelah makan kuat pun metabolik rate very high dulu dulu aku maintain berat aku paling berat pun 45kg dengan ketinggian aku 5'3" in so quite oklah aku rasa berat tu (walaupun makcik aku kata cam terlalu kurus) weyyyy best apa dulu aku pakai jeans size 27-28 jek sebab pinggang aku pun 24" jek caya tak? sekarang ni aku membesar dengan jayanya di bawah penjagaan dan pengawasan cik abang fadz ku tersayang dan setiap kali aku balik kpg makcik aku tak pernah fail tanya soalan cepu emas ini... oi lina oi si fadzli bagi ko makan beras siam ke hapa cam guni beras dah aku tengok ...rasa cam bengang gak tapi nak wat camna? aku ni kalau pasal foods tu kan mmg takleh tolak kena lak ngan laki aku yg kekadang rasa cam spoil aku (yelah kalau aku merungut nak makan apa dia sedaya upaya gi beli tuh even tengah malam pun...) aku ingat nak cuba laa turunkan sikit badan sebab bulan 5 ni kan adik aku yg bongsu wat kenduri kawin dia so aku rasa kalau boleh dlm gambar family nanti tak nak laaa nampak montok dan solid temolid sangat biarlah ala ala ziana zain ke hehehehehehehe perasan...berapa kilo nak kena buang ni eh? eeeee tak kuat semangat betul laaa aku ni....

terlebih seronok lagi malam ni kan laki aku janji nak bawa aku gi tengok movie yg aku mengidam nak gi tengok setelah beberapa minggu iaitu CONFESSION OF A SHOPAHOLIC ---terasa cam confession aku lak ..bukan apa aku dah baca dan beli buku dia so for sure kena laa tonton movie dia kan? so esok aku update apa pandangan aku tentang movie tu...for the time being nak cakap THANK YOU VERY MUCH SAYANG ... U KNOW I LOVE U THE MOST IN THIS WHOLE WIDE WORLD...YOU'RE THE BEST... biar satu dunia tau aku tergila gila kat laki aku...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

ala montel pun apa salahnya, kak ina. comel aperr :D

haslina razali

ngeeeeeeeeeeeee :D suka suka UMI i lap u very mucho gusto muah muah

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP