CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 May, 2009

CHOCOLATES AND NASI LEMAK ALI

kedai nasi lemak haji ali
dekat sikit
lagi dekat...not typical nasi lemak tau nasi lemak dia kaler kuning
fuiyooooo banyaknya lauk tapi baru 4.50 sahaja tau ....
ni yg ditapau bawa balik oleh laki ku yg tercinta itu.....
antara coklat pesananku
coklat lagi
dan lagi ihiksss..............
ini faveret laki aku kalau beli tak sah tak beli yg ni

So yesterday hubby ada early morning meeting in alor setar...pesan kat dia nanti u beli nasi lemak HJ ALI eh? dia kata boleh saja...pesan don't forget to take pics of that kedai ihiksss nasib baik laki aku ni layan gak laa permintaan bini dia yg kekadang ridiculous nih (sebab dia sayang kat aku laa tuh...ihiks) so .... petang dia call dia ada kat free duty padang besar ...warrrgggh aku dengar aku hangin laaa sesikit sebab aku jeles kalau dia pi shopping tak bawa aku kan ... so aku saja jek pesan beli coklat tau...pehtu jgn lupa nasi lemak ali tau ihiksss so laki aku beli sume mende aku pesan plus ada sesikit laaa beli barang dia sikit...so as not to hurt my feelings laaaa ... thanks darling YOU'RE THE BEST IN THE WORLD.....

mana laaa nak cari laki yg seeeeeeeeeeeee BEST laki aku...even my siblings pun selalu puji dia dan ada gak yg tergamak minta tukar hubby ahaksssss.... so agak agaklah nak pesan kat kengkawan kalau yg belum kawin tu sebelum kawin sila minta pendapat dari org tua kita bukan apa aku dulu masa nak decide which one nak pilih tanya mak aku pehtu mak aku kata u better pilih fadz sebab mak tengok budaknya baik dan boleh didik ko ahaks... so thanks mom your decision always brings me great pleasures in life... dan pada yg ada hubby tu jagalah hubby kamu elok2 jgn bagi dia makan luar sangat nanti luas pemandangan mata dia ahaksssss ... dan satu mak aku selalu pesan...jaga tempat tidor tuh.... dulu dulu aku siyes tak paham aku ingat kena kemas katil lepas tido tapi in due time dan experience i know what my mom meant ihiksss kepada sesiapa yg kureng faham sila ym aku yeh i cite details kakakakakakaka

7 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

kang zura ym kak ina eh.. nk tnye psl rahsia.. waahhahaha.. =P~

hapPY zuRa~~

eh lupe.. nk chocolate...........................

eimma

kak lina.....

EMAIL PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

kahakkahakkah.....

jgn marah aaaa

eimma

aku dah agak dah...zura mesti ym nyer..kahkahkah....

haslina razali

kakakakakaka ada ada jek korang dua org eh....

umiyumi

wei bak le sikit coklat. takkan mkn sorang kot :p.. awat tak kirim haji ali tu sekali boleh dia masak nasi lemak hari2 hahahaha

haslina razali

hahahahahaha tak larat nak makan too fattening laaa hari hari

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP