CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 May, 2009

MAAF PADA KAWAN YG YM


Nak minta maaf pada korang.....MAAF MAAF bukan apa line tenet aku belah ofis sekarang tengah tak betul aku tak tau wether streamyx are trying to upgrade, downgrade or whatever but hakikatnya line aku cam SIOL..............so kalau aku tengah borak ngan korang tetiba aku tersenyap itu ...maknanya bukan salah aku tapi salah streamyx sebab aku ter OFF line ngan jayanya so korang maafkan aku yg tak berdosa ini ...... aku suci tau...(ihiks..ada laaa yg terbeluekkkkkkkkkkk koih tuih nih kang....) so please don't be mad at me be mad at streamyx sila sila marah depa ihiks.... bukan itu jek line fon ofis aku pun kejap ada kejap takde (aku suka gak tak yah entertain call sume nih....kalau rosak lelama pun takpe ihiks ihiks ihiks) cehhhhhh... dan kalau laaaa korang nak tanya something dan aku tak sms maka maafkan aku sekali lagi MAAF sebab aku pakai line pre paid so aku belum lagi berkesempatan untuk meng TOP UP kan fon aku ...yaaaa BUKAN BUKAN aku takde duit aku ada duit tapi aku tengah TUNGGU aku punya sponsorship (hubby tercinta ...SAYANG U BACA TAK BLOG I NIH?) pegi top up...tapi kalau by today dia tak top up gak maka aku ngan suci hati dan berbulu sikit sikit akan top up sendiri hmmmmm...hish... rashes laaa kuar duit nih habis nak wat camna?...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

bagus gak streamyx tak ok tu kalu tak asyik main2 je dia fb la ym la hahahaha saje je perangat kak ina kihkihkih

haslina razali

hahahahahaha hampeh ko umi ....

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP