CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 May, 2009

HAPPY TEACHERS DAY!!!

Imej di cilok dari worth 1000.com ihiks....

Hooookayyyy aku ngaku aku takde favorite teacher masa aku sekolah dulu dulu dan selalunya cikgu yg tinggal impact kat aku ialah cikgu cikgu yg mendera perasaan ku ihikssss... bukan apa sebab mereka kekadang kita tersedar dari tido yg panjang, dari kealpaan menjalani kehidupan seharian dengan berseronok, bergosip dan mcm mcm aktiviti yg kita lakukan masa sekolah dulu... masa aku sekolah dulu aku ni termasuk dalam kalangan girls yg selalunya havoc dan outrageous bordering on being prasan cam bagus laaa tuh ahaks...sebab apa aku takde favorite teacher eh? sebab bapa aku dulu kan army so bapa aku every 6 months kekadang posting dan bapa aku selalu hangkut kita org sume kemana saja dia posting so that's why laaa aku byk sekolah dan tak sempat nak kamceng ngan sapa sapa although aku ingat masa aku kat kuantan aku ada bestfriend nama rohana dia tinggal tingkat atas rumah aku tapi mak dia tak kasi aku kawan ngan dia sebab mak dia kata aku terlalu outrageous ihikssss (sebenarnya aku ni kuat merayap pehtu kat kem aku tinggal dulu ada padang golf kat sebelah tuh so aku selalu gi sana collect bola golf kui kui kui...) reason mak dia tak kasi aku kawan ngan dia sebab satu hari kaki dia terbelah kena kaca panjang tul belah dia tapi aku tak panik aku terus angkut dia pegi hospital dalam kem tu jahit kaki dia (hospital tu pun area depan rumah aku jek) so that's why laa mak dia tak kasi kawan tapi dah tukar topic laa plak...

berbalik pasal cikgu...hmmmm hanya ada sorang cikgu yg betul betul tinggal impact kat aku iaitu CIKGU ALI masa tu aku sekolah kat smk bau di sarawak so masa tu bapa aku posting lama sikit so from form 2 sampai form 4 aku sekolah situ DAN AKU masih ingat kengkawan aku kat sana seperti adik beradik SARIMAH N SALINA DAUD, SAPTUYAH KIPLI, MAHSURI, JUNITA, JAMAYAH BAKI dan ramai lagi yg aku cannot mention laaa kan... rasa rasa korang depa tu ingat lagi ke kat aku? ahaks...dan juga pakwe pakwe yg cun giler yg selalu usha aku dan tinggal surat dalam beg sekolah aku even carve out i love you on my table seperti ODER, HENRY, FARHAT pergghhhhh handsome gilerss mamat mamat nih tapi apakan daya aku masa sekolah siyes giler dan sebenarnya penuh dengan rasa malu tak tau napa....

ihiks tersimpang lagi ok let's cite pasal CIKGU ALI so cikgu ali ni berbulu ngan aku sebab masa dia ngajar kan (dia ajar bm okay) AKU selalu tulis nota dalam satu buku gosip ngan kengkawan aku so kang kita org tulis back n forth pehtu giler cam siol while dia mengajar tapi yg kantoi aku laaaaa..... dia boleh kata camni..." u ni takpelah muka lawa boleh jadi gundik sesapa takyah belajar dah ..." perghhh bengang giler aku masa dia cakap camtu pehtu kan... dia kata "kalau u laaa boleh dapat a dalam any subject masa srp saya bagi awak 10.00 hinggit" hish aku ni betul betul bengang sebab aku bukan nya student yg bodo ke hapa cuma attention span tu kureng kakakakakakaka tapi korang nak tau sesuatu? dia kena bayar kat aku 80.00 hinggit lepas aku dapat result SRP aku...so dengan bangganya aku nak announce

TQ CIKGU ALI sebab cikgulah saya berjaya dengan jayanya dalam hidup saya ...walaupun cikgu hina saya tapi setiap kali saya nak mengalah dari membuat sesuatu project or assignment yg diberikan saya selalu teringat ingat kat cikgu dan betapa saya nak show kat cikgu i can do whatever i set myself to do there's no limit...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

kak ina ni.. cikgu dlm kenangan pun cikgu ali, nasi lemak pun nasi lemak ali. lepas ni ali mana pulak ye :D

haslina razali

ali short form for my hubby actually most of dia punya frens call him ALI kakakakakakaka

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP