CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 May, 2009

masak taim n chocs



nampak yg ni? please do not buy....langsung tak sedap ....aku mati2 ingat mcm ferrero rocher tapi rasa cam hampeh....nak nangis rasa nak habiskan yg dalam mulut.....

belgian punya mana ada tak sedap cuma this ones are too sweet for my taste

ni sedap although my hubby kata too milky for his taste but i like



umi aku dah guna tau vision tuh uhuksssss .... dari penuh satu pot ni licin dalam sekelip mata ........

ok semalam kan ym ngan umi time dekat nak balik tuh...time tu oklah la plak line hampeh tu... so member kata ooo ada vision bolehlah buang kuali buruks tuh warrrrgggghhhh ko tak tau umi kuali buruk tu laaa yg paling aku suka...bukan hapa ... aku ni ada satu trick kalau aku pakai sampai laki aku tak lalu tengok dah nanti baru dia belikan yg baru ihikssssss mcm kes baju, ke apa ke...tapi kadang aku ni pun melampau... sebab beli tak pakai pun ada yg duduk dalam plastic or even kotak lagi ..boleh wat garage sale uhuks....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

wuu.. nakkkkkk.. nakkkkkk.. sedap nye............

haslina razali

loooo nak ke? bak mai address nanti poslaju kat ko...eh jap jap ada lagi ke nih? kot 3 stooges tak habiskan boleh aaa hantar....

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP