CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 May, 2009

My working hours


Holla mi amigos....como estas? Espero que este bien y asi...thehehehehehe lama speaking the language huhuhuhuhuhuhu....meaning ayat ayat di atas adalah hi my friends... how r u? i hope you are fine and well something like that laaaaa... hurrrrrmmmm been thinking lately about my working hours...supposedly my working days and hours are

monday ~ friday
9.00 am ~ 6.00 pm
lunch time - since aku gilir time makan ngan asst aku either aku go out at 1.00 til 2.00 or 2.00 til 3.00 tapi selalunya aku opt for the later becoz aku ni selalu extra time lunch aku kadang suka suka ati tok nenek aku jek aku masuk kul 3.15 ~ 3.30 something like that laaaa
so setelah aku calculate calculate aku hanyalah bekerja beberapa jam jek sehari sebab
50% aku gunakan untuk update blog aku atau browse orang lain punya blog
15% aku masuk wmc or lain lain punya forum
15 % lagi aku layan fb, hotmail, gmail whatever mail i subcribe too so
another 20% tu betul betul aku concentrate wat keje hahahahahahahahahahahaha
patut ke tak patut? patut kot sebab aku wat keje cepat giler...lagipun aku ada 2 ekor asst yg buat keje dan aku check jek so oklah tuh lagi satu aku tak payah nak punchcard ke mende sebab aku tak percaya ngan punchcard machine ni dia unreliable aku rasa
sebab aku kekadang masuk keje paling cepat pun 9.15 or paling selalu 9.30 kadang aku terlajak sampai 9.45 pun ada hahahahahahahahaha sebab aku rasa aku cam ada share ngan bos aku

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

woo keje curi tulang kaa.. camtu baik masak sup tulang lagi bagus. nanti hantar le semangkuk dua kat umi hehehe

haslina razali

wakakakakakakakakaka ko nih kalau bos aku sampai blog aku mampus kantoi hahahahahahahahaha

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP