CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 July, 2009

Adegan kelakar hari ini

Tadi tengah lepak ngan fadz tengok race wtcc sekali tetiba sarah histeria jerit jerit turun dari atas dari bilik dia....dia suruh adik mandi cepat sebab dah lambat...laki aku dok concentrate tengok tv so aku dok perati laaaa telatah sarah tu....apahal minah sorang nih? dia kata mandi cepat dik dah 7.30 dah ni lambat sangat dah!!!! (Sambil ambik uniform sekolah gosok sume) huh? kenapa laaa minah senget sorang nih? abis gosok baju dia dok menjerit jerit depan bilik air suruh adik dia mandi cepat cepat.....
pehtu adik jawab "HANG KENAPA?" HANG SURUH AKU CEPAT AWATNYA?
Sarah : iyelah hang tak tengok jam dah dekat kul 8 dah ni!!!! jap lagi habis kita kena tahan ngan pengawas...
su : pengawas apa plak? hang nak pi mana?
sarah : sekolahlah ...awat hang ni takmo pi sekolah ka hari ni?
su : hang ni sengetlah kakak...hang tau tak aku baru balik kelas kafa ni awat laaa aku nak pi sekolah tengah malam...ni 7.30 mlm laaa bukan pagi
sarah : muka blur sambil garu kepala.... eh iye ke?
su : iyelah .... apalah hang ni...kalau hang nak pi sekolah jugak hang pi sorang naaaaa......
end of story....
so moral of the story...jgn tido sampai maghrib sebab mende yang di atas boleh berlaku kepada sesiapa sahaja kakakakakakakakakkaka....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma"s

penah berlaku kat saya kak..ekekeke

haslina razali

ma...dulu kak ina lagi dasat siap gi tunggu bas sekolah kat bas stand last last ayah kak ina mai jemput sebab depa dah gelak sakan kat rumah...tergamak mak dan ayah wat centu kat aku...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP