CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 July, 2009

Apa itu rindu?

Rindu adalah sesuatu yg menyiksakan...
kita tak mengetahui bahawa wujudnya satu mental agony yg asing iaitu rindu...
selalu bila kita rindu our better half...kita tau at the end of the day kita akan jumpa si dia
but if si dia outstation on a meeting or work? how do u appease that feeling?
suddenly... aku teringat kata kata pujangga dulu dulu (cewah...)
MANDI TAK BASAH
TIDO TAK LENA
MAKAN TAK KENYANG
alamak...adakah aku seorang pencinta yang sedang kerinduaan????
aku rindu... nak cium dan peluk hubby as i do everytime i see him... every morning when i wake up that's that's the first thing i do...and just before i sleep at nite...it's a routine that's instilled inside me
aku rindu...nak borak borak late in the nite till the wee hours and while trying to stifle the urge to laugh out loud coz hey it's the middle of the nite..everyone else is sleeping!!!!!
aku rindu... bila hubby kata...sayang i penat u tolong suap i makan eh? then gigit jari aku lepas tu gelak gelakkan aku...
aku rindu... nak main kejar kejar tengah malam dua orang sebab masing masing sakit hati atas mulut laser masing masing hehehehehehehehe
dan yang paling aku rindukan sekali ialah bila aku dapat duduk berdua dua ngan hubby sambil tengok tv then kita org usik mengusik sampai tak larat nak gelak.... titik...
BABE I MISS U SO MUCH ...HOPE U OK AND PLEASE COME BACK SOON....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

alololo.. x pe.. encik fadz da blk kn.. hikhik..

**ade org ponteng keje ke isnin ney sbb nk main keja2 ngan suami diek selepas di tinggalkan 3 hari? =P~

haslina razali

zura...tak ponteng pun ...niat tu ada pehtu teringat eee nak hantar barang kat zura so kena mai keje gak wakakakakakakakka

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP