CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 August, 2009

BACKPACKING THRU SIAM

Hari tu ingat nak gi BANDUNG ngan a fren suddenly dia cancel sebab katanya famili dia tak bagi pegi kes h1n1 punya scare okehlah tu so bagitau FADZ tak jadi pegi dia kata u gi amek kertas n pen and jot down the cost kalau kita nak gi backpacking ke BANGKOK ihiks... dia kata kita gi stail org susah plak ohhhhh okeh... calculate punya calculate alahai tak sampai 2.5k jekpun itupun plus duit sopping makanya kata kat dia kita pi lepas u hantar anak anak balik semenyih naik bas ihiks.... yelah nak pegi tu seminggu kang bersapau anak anak aku boring kan better hantar dia gi rumah mak aku mcm mcm aktiviti dia org kan ... so i really hope dapat pegi backpacking ni rasa cam interesting hik hik hik tapi yg aku kureng suka tu sebab journey nak naik bas tu memakan masa nearly 15 hours wooooooo lama siot aku ni dahlah naik keretapi lelama pun rasa nak giler naik bas lagi laa kan? aku tanya fadz takleh ke naik flight? dia kata itu bukan backpacking namanya oho...ok aku nak build my stamina ihiks... boleh kot aku kan kalau jalan terer... cuma nak stay stationary dalam bas sampai 15 jam tu yg takleh imagine tu tapi bila aku pikir balik aku nak gi round kat mbk, chatuchak and bagai bagai lagi tempat kat sana oppps yg most important aku nak gi floating market kat sana ngidam nih ihiks so wish me luck guys...SAPA NAK IKUT JOM? date is set tentatively around early dec coz that's the time our children will be on school holidays...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

waaa nak p backpacking yer? nanti jgn la lupa amik gambar byk2 tauu.. pastu balik buat report hehehe..

haslina razali

takmo ikut ke my fren?

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP