CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 August, 2009

Cite Su n papa

Okeh hari tu dengar su borak ngan papa dia cite dia lebihkurang cenggini laaaa
SU : papa selain dari cambodia papa gi mana lagi (sambil belek belek gambar dalam camera and fon papa dia)
PAPA : ooo papa pi mcm mcm tempat pehtu last stop kat bangkok laa before papa balik
SU : ISK adik tengok gambar papa ni sume takde ke amek gambar ABG PON?
PAPA : abg pon? apa ke jadahnya aku nak amek gambar abg pon?
aku gelak golek golek sebab punyalah papa dia susah payah amek gambar restoran terapung laa, keretapi, mbk, market lama dan mcm mcm mende laaa dia cuma cari gambar abg pon? f.y.i abg pon is short form for ABG PONDAN so lebih supan gitew bila sebut abg pon kan? ni kes sebab hari tu bawa diaorang pegi SONGKHLA laa ni masa round petang tu kami nampak a pair atas motor yg pembonceng dia pakai short dan baju tali halus warna pink!!!! bila dekat dan lalu sebelah dia dan pembonceng itu menoleh makanya baru perasan bulu kakis dan misai dia panjang u....so papa dia kata agaknya tak sempat nak cukur laa tu tapi gatai gak nak kuar ihiks tu yg suraya takleh lupa sampai hari ni...sikit sikit dia kalau yg pelik pelik sikit akan kata remember that abg pon yg pakai baju dan short pink tuh? huh? ceh pose pun aku nak ngumpat hahahahahahahaha maaf korang kalau korang baca ni kira subahat ngan aku maaf yeh...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

ohh abg PON ada misai? hehehe nanti p sana jgn lupa amik gambar tauu :D

haslina razali

ihiks hari tu nak amek gambar takut kang kena belasah tak pasai jek aku hik

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP