CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 August, 2009

Pose hari ke 3

Alhamdullilah sudah 3 hari sume umat islam serata dunia meraikan hari pose!!! aku juga yg tak pose atas sebab sebab yg tak dapat di elakkan!!! so i told my family that starting from the 1st day of pose i takmo makan nasi...i'll eat something else as alternative diet nak kuruskan badan sekali kan wish me luck...alhamdullilah selama 3 hari juga saya dah tak makan nasi ihiks... saya try to make myself hate rice and am slowly suceeding... tapi semalam saya masak sambal ikan yg super fantastic... sedapnya saya ratah dalam hati kata kuah ni gaul ngan nasi for sure sedap tapi saya sabar dan ingatkan diri sendiri supaya kuat semangat...ALHAMDULLILAH so far saya berjaya....saya harap esok saya akan dapat pose sesama sebab time buka pose sangat special tambahan lagi bangun sahur fuhhhhh best...borak borak ngan anak anak pagi pagi tu dan nampaknya yg paling seronok bangun sahur is SURAYA KHAIRUNNISA alhamdullilah...dia tak banyak songeh ihiks... semalam my hubby kata my behind looked a bit small tak caya langsung aku but thanks anyway ihiks i really hope i will suceed in my mission to slim down a bit.. yelah dah bertahun aku nak kuruskan badan but usually aku ni langsung tak kuat semangat...semangat makan yg kuat YA ALLAH minta minta aku diberikan kekuatan untuk meneruskan misi ku ini hingga berjaya
ini bukan apa sebab aku jeles SIOL adik aku yg nijah tu berjaya pakai jeans size 29 balik after dia stopped eating rice!!!! rasanya dalam 5 bulan jek dia berjaya kecik balik tapi dia mmg kuat semangat ko tempt dia dan pujuk dia camna pun dia tak TERGUDA isk aku kena kuat semangat cam dia jugak ihiks...FADZ pls no more late nite supper and starbucks frapu for the time being kalau nak u share laaa ngan i ihiks nak jugak tu anyway u all have a nice day and moga pose kita diterima....insya'allah

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

laaa tak makan nasik lak dah ke.. isk isk.. rugi tau ma pren.. anyway jgn lupa tau haritu ada janji nak belanja umi mkn kat tgif. hahahaha

haslina razali

arrrggghhh takmo terguda ihiks.. my sis dah slim down man so kena slim down gak takde geng kang balik raya for sure kena kutuks gemuks hik hik

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP