CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 August, 2009

Fadz home with goodies yeay....

Hari tu cite kan my hubby on a mission of searching for his work supplies? so dia ikut kawan dia ABG LAN FROM MELAKA cari sourcing from cambodia, bangkok and d whole of siam laaa easy to say...so he went abandoned us his family from wed last week and only came home yesterday also on wed so in total actually he left us for 8 days laaa or should i say 7? hahahahahahahah bought lots of stuff but i only took pic of what he bought for me laaaaa
aha anda nampak keta itu? yeeeeeeee laki saya dah balik suruh anak anak angkat barang dari boot ihiks
ni suami saya yg mega ensem dah sampai yeaaaaaahhhh saya rindu sama kamu
barang barang mcm mcm tak larat nak amek gambar penuh satu boot!!!! giler gi seminggu tak beli apa apa ye tak? laki saya part shopping mmg pandai 2 thumbs ups for ya
minah dua org ni sibuk jek cek papa beli hapa ahahahahahahahahahaha
papa beli baju nighties 2 jek for su no wonder minah kecik tu hangin hahahahahhahaha ni kes papa silap calculation laa nih
just ignore that jeles kid!!!!!this are for me
fadz bought a total of 8 blouses for me... malas nak susun satu satu so susun camni jek eh
from another angle hehehehehehehehhe one thing i hate about fadz is kalau dia dah beli u kena jadi model display kat dia satu satu penat saya jadi model tak bergaji tau
purse chanel ni katanya utk raya aiksss purse je sayang? handbagnya mana? warrrggghhhh
dalam kosong jek ke? bukan kena ada duit ke time bagi? lebih sudah....actually dah lama giler aku nak beli purse ni tapi selalu mahal bebeno depa jual 80.00 hinggit laa mende ni laki aku kata dia beli pun baru 30 jek so cepat cepat beli maknanya tak ori laaa yeh sayang? don't care laaaa janji u ingat nak beli something kat i kan? i appreciates it very much baby ....
sebenarnya aku mmg pesan mende ni kat laki aku mmg 2-3 x dia call mention pls don't forget to buy this thing sebab kat belah sini cost such a bomb...usually yg murah pun 79.90 something laaa yg ni laki saya beli 50.00 sahaja eh sila jeles hik hik hik
alahai kotak kan main lagi besar dalam nya punyalah ciput ceh.... oklah tu kita tengok berapa lama boleh pakai nih
ok saya kalau pagi pagi nak gi keje ke or jenjalan nak pakai mekap kena susun cam ni ihiks...organize laa konon but i like it that way
ok start of with the bb cream...cepat kering so kena letak cepat cepat ihiks dah letak aisey dah gebu dah should i letak bedak? letak gak laaa ihiks.....
then pakai eye liner (love this eye liner from cyber colors bought at sasa) ngan biasalah aku dari dulu akan beli only maybelline punya maskara sebab best!!!! aku tak pernah beli kaler hitam mmg aku guna kaler coklat sejak aku pandai mekap sebab hitam is too drastic on my face padahal long time ago pernah pakai kaler biru dan rasa cam lawa ahaks
lepas tu baru laa pakai mende alah ni lipstick jenama sasa, lipgloss *a must never ever wear lipstick without lip gloss* suka dia nya efek dan yg cekonit tu sebenarnya aku nya blusher dia ni creamy and without kaler bila kena kontek ngan kulit baru dia akan timbul kaler yg sesuai ngan kulit kita gitew ihiks... so muka nampak glowing but natural hahahahahaha found and bought in siam for 6 ringgit if am not mistaken laaaa
opsssss sorrry mende alah dua ni dah tak pakai dah as off now officially simpan jek dalam kotak mekap aku hik hik hik mana tau future boleh pakai balik maaaa
aha aku selalu letak my mekap yg dibawa kemana mana dalam beg tecit ni saja easy, portable dan most important muat dalam handbag tak kose nak angkut bebanyak ihiks
end result.... so how do i look? nampak tak muka ku yg gebus itu? it always usually took me 10 minits max to make up so i look natural jek hahahahahahahaha siyes shit ...pompuan centu eh mekap nak nampak as if make up less tah hapa hapa....
ni another angle....ceh......

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

wehh baju raya ke tu? kalerfulnya hehehe.. amboi manyaknya ole2 utk kak ina ye? patut la sengih sampai ke telinga. pheewittt

haslina razali

oho aku kalah ngan my son..rasa nya fadz beli cukup 3 tahun tak payah beli dah shirt n kasut dia hahahahahaha

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP