CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 November, 2009

CITE SURAYA DAN PAPA

Semalam my husband with the most utmost satisfaction berkata ...' YES SUDAH SIAP LANTAI BILIK AIR .... so tinggal nak replace the toilet seat cover, pasang water heater dan sinki sahaja serta plumbing thingy and what not laaa' so suddenly ada seorang QA (my youngest doter) datang tengok dan kata hmmmm boleh tahan gak keje papa nih cantik dia ..so adik nak test dulu.... (MASUK DALAM BILIK AIR DAN TANYA DIMANA AREA WATER HEATER DIA DAN WAT AKSI MANDI DENGAN BUNYI DESIRAN AIR YANG TURUN) after awhile dia kata adik bagi 5 bintang untuk keje tangan papa tapi malangnya.... dup dap dup dap (degupan jantung papa yg super cerewet wat keje org takleh complaint hik hik hik) kenapalah papa tak letak jacuzzi kalau tak lagi best boleh adik duduk rendam dalam jacuzzi huhuhuhuhuhu PAPA DIA TERUS TERDUDUK DAN KATA.... oi bilik air aku pun takde jacuzzi ko plak lebih lebih kakakakakkakakakakaka... kesian jek budak tuh...

0 doa saya sentiasa cun huuu:

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP