CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 November, 2009

nasi lemak sambal sotong

sabtu masak nasi lemak setelah d 3 stooges memekak nak makan nasi lemak so aku masaklah 5 pot penuh satu periuk since ada janji ngan seksiteris aku kalau masak nasi lemak aku hantar kat dia sebungkus makanya tapau dan hantar gak kat dia sebungkus huhuhuhuhu... siap masak sume 3 lebih hahahahahaha hujan hujan malas nak masak rasa nak jadik ular sawa jek hehehehehhehehehehe


so petang aku nak makan tengok tengok piuk kosong!!!!! waaaa kijam sungguh bebudak nih makan cam 10 taun tak jumpa nasik lemak after much investigation and asking around and what not...tanya d 3 stooges sapa yang abiskan (mati mati tak mengaku aku suspect rumah aku ada hantu raya kot yang abiskan makanya) aku lecture laaaa berjela jela gak bagitau makan please ingat org belakang mama tau sedap jgn wat camni u all know what anak aku yang bongsu tu jawab? lengkali masak banyak sikit agak agak boleh tambah makan sampai 4-5 x umangaiks... banyak mano ko nak makan sekali makan 2 pinggan pehtu ulang makan 3x lagi tarak cukup laaaaaaa....nanges mama n papa beli beras

lauk pauk pun abis ooooooooooo

2 doa saya sentiasa cun huuu:

JiEjAh_DeEn

hahahahaha sian mama..ambik bau ajek yer?
tp puashati masak kalau anak² pulun abes ekekekke

haslina razali

hahahaha tulah papa eh lagi sengal dia makan 1 pinggan jek so petang tu aku turun bawah nak makan ngan dia sekali tuh aiyoh.... ni suruh masak lagi dan lagi isk

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP