CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 September, 2010

FADZ N LINA'S MERAPUS...

Hari ni EN FADZ pegi keje lambat...biasalah habis keje pun sesudah subuh maka member pun gasak lah tido sampai tak hingat kan.... selalu kalau dia kuar rumah dia akan tinggal kan duit utk aku depending on berapa lama dan jauh dia pergi  hik (walau aku kija kan tapi tanggungjawab bagi bini tembam makan tak pernah di abaikan...ALHAMDULLILAH...) so dia sms gini...

FADZ : eh i nak kuar dah nanti i tinggal duit tempat biasa eh?
AKU : ok...
FADZ : 3 ringgit cukup?
AKU : fuiyo byk sgt tu cukup utk 3 hari 3 malam (perli ko... ahaks...)
FADZ : budak budak bermain kotak berapa ko ndak?
AKU : ikan kerapu ikan tenggiri....LU PIKIR LA SENDIRI kah kah kah
FADZ : nanti u tengoklah i dah letak dah okeh....
AKU : okeh ...

Balik time lunch tadi tengok oooo ada 10 hengget maknanya pi tak jauh dan akan balik mungkin lewat malam kih kih kih over jek kan?

4 doa saya sentiasa cun huuu:

Sal Abdul Rahman

hahhahahahha okeh sgt kelakar pantun tu! but, mmg sporting gler kan..alhmadulillah. gurau2 tu la rahsia kebahagiaan kn kak lina? ;)

haslina razali

yup betul tu sal we try to make each laugh all the time..we made a vow never to stay mad at each other more than 2 hours hehehehhe

eimma

sabo je la kanak2 riang berdua ni..hehe

haslina razali

kah kah kah tak senonoh kekadang kan? isk...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP