CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 September, 2010

Sambung pasal raya lagi

Donno why raya ke 3 tu sebenarnya EN FADZ plan nak balik so mood ada sikit kureng sebabnya kawan EN FADZ yang dah puluh tahun tak jumpa nak pi rumah aku kat kedah HAIYA....... so dia confirm balik on sunday morning sekali tu kawan dia kata balik on monday jeklah and dia tunggu di perak laaaa and akan konvoi sekali balik ngan kita org (ceh potong stim tul tak habis lagi manja manja ngan mami i tau) tapi takpelah kan .... so dah tak jadi balik EN FADZ kata jom pi rumah maklang u di keramat tu ...call up my cuz dia kata datanglah huhuhuhuhu so bawa mak dan aiman jek sebab anak anak aku yg girl dua org tu dah ikut mak usu aku (ni mesti kemestian everytime balik) dan anak jantan aku sorang tu dah pi duduk rumah TINI adik bongsu aku so aku konvoi dua keta ngan mimi laki bini dan branak branak dia kah kah kah (dia bawa anak tiri jek sebab anak dia sendiri X MERTUA dia amek) aku tak amek gambar pun tak tau napa...kah kahkah balik dari rumah maklang kami lepak rumah mimi sampai petang makan tengah hari laaa mcm mcm laaa ...tak puas borak ngan mimi ... malam tu kuar amek FAIZ kat rumah TINI and then ingat nak amek SUE AND SARAH but dua org tu kata amek esok pagi laa time nak balik tu ....takpelah kasi can kat depa ..

d next day.... plan ingat nak bertolak kul 9 pagi but unfortunately bangun pun dah 9 (hep tido balik lepas subuh mmg itulah kejadian dia kan) then laki aku barulah nak pi cek tayarlah mende laaa akhirnya kul 10.30 baru bertolak balik...
dapatlah bergambar ngan nijah dan anak anak dan mami masa ni laki nijah dah start keje huhuhuhuhu
raya plak rumah usu while waiting for anak dara lawa aku dua org tu bersiap akhirnya pukul 11.30 gak baru bertolak balik dari semenyih huhuhuhuhu dalam perjalan FADZ SINGGAH plak di pj ke AMCORP MALL (dia suruh aku beli baju raya and buku sebab dia tau aku suka pergi kat kedai buku di situ)

 kedai buku ni terletak di tingkat 5 dekat ngan kenny rogers ... XCESS bookstores ke hapa tak silap aku buku baru sume murah murah so instead of paying RM35.00 (the normal price) all book are at RM18.00 jek huhuhuhu
aku sempat sambar dua ni jek sebab aku cari jodi picoult tak jumpa katanya bebudak yang kija situ dah abis adoi takpelah then teringat ooo buku cecelia ni pun aku takde lagi  ni pun fadz dah merungut gila lama aku kat kedai buku tu (lama ke? nearly 2 hours gak kah kah kah) so on with the journey....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

the gift tu biasa2 je.. x sebest cerita dia b4 ney.. yg baru, the book of tomorrow pun biasa2 je.. tp still best lah.. cume x sebest if u could see me now.. sobb sobb.. =(

haslina razali

kan kan kan? kira kureng laaa from p.s i love you and more huhuhu aku tinggal the book of tommorow jek takde hik....

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP