CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 October, 2010

Kisah cinta fadz and lina

Ehem...salam ... apahal plak kisah cinta fadz and lina iye tak? kalau koram malas nak baca pasal cinta kami berdua bolehlah tinggalkan blog ni... kah kah kah kisah cinta ni utk anak anak aku kerana hari tu tetiba mereka tanya aku soklan yang membuat aku terkedu...dan tak terjawab.... soklannya...MCM MANA MAMA N PAPA BERCINTA EH? lama tak bercinta? pergi dating selalu tak time bercinta? aiyo maaa aiyo paaaaa.... AKU yg selalu banyak mulut pot pet pot pet (kata en fadz) terus terdiam dan terkesima... tak jawab ahahahahahahahahha... ehhhhh perlu ke aku cita kat diaorang kisah cinta aku? perlu ke? hehehehehehe okehlay KHAS buat anak anak kami (buah hati pengarang jantung) inilah kisah cinta mama n papa....

Once upon a time (cewah ni mcm buku cite dulu dulu aku suka baca time nak tido kah kah kah) takdelah dulu dulu masa mama baru jek balik (from somewhere) and starting off to work mama keje few co's sampailah bila mama keje di satu design dept and that design dept nak shipped me off to oversea AGAIN!!! i baru jek balik and nak enjoy environment and food and families and what not nak kena pi lagi? isk takmolah so aku pun benti keje kat situ and keje di H....... di BBB hehehehehehe keje situ tak brapa bulan aku selalu kena buat announcement di paging system sebab according to my bosses suara aku teramatlah sedapnya dan ini mengakibatkan aku selalu menerima panggilan telefon dari berbagai bagai org (yg sumpah aku tak kenal dan tak prasan) rupa-rupanya time ni en fadz pun selalu laa call tapi borak centu haram tak kenal pun org dia .. masa tu aku kena belajar bahasa jepun coz aku selalu kena liase ngan jap kan so kadang dia ada guide aku via the fon kadang dia gelakkan aku (mentang mentang dia pi belajar kat jepun ceh.............) anyway aku selalu kena paging satu nama ni tau (en fadz) selalu menghilang dia ni kah kah kah actually kwsn keje tu agak besar ada 2 factory kan so kadang tempat dimana dia berada tu takde fon so kena paging laaaa moving on.......
1 fine day masa tu raya my boss buat openhouse so aku di offer bersama sama SHAM (bespren aku time tu housemate lagi kan) pergi menumpang keta EN lan SO time dia jemput tu nampak dah ada 2 mamat handsome dalam keta since aku dan sham sama sama malu kami ossssoooom sapa kena duduk sebelah mamat kat belakang tu ....sekali aku kena daaaaaaaaaaaaaa ISK aku duduk siap himpit sham tapi dalam hati kata eeeeeeeeee wanginya dan handsomenya mamat sebelah ni very very stylish dengan jeans dia and long sleeve dia (sort of like masa tu) lepas tu aku dengan suara lantang kata : KORANG NI WANGI EH? TAH TAH KORANG SEMBUR MINYAK WANGI JEK TAPI TAK MANDI PUN............... ahahahahahha mengatuih(memekak) laa mamat 3 org tu kata hish of coz laa mandi apa daaaaaaaaaaaa ...then en LAN introduce laaa yg duduk sebelah aku tu en FADZ yg depan tu en KAMAL huhuhuhuhu
disitulah kami berkenalan then sampai satu hari aku cabar dia sebab dia asik call aku bawaklah aku dating kalau brani (mak aih gatainya aku) then kena hantar aku balik kpg, sapa sangka dia sahut cabaran aku .... katanya lega nya hati dia sebab dia tak brani langsung ajak aku kuar sebab dia tau aku ramai peminat hahahahahaha dia takde confident  pun nak ajak aku kuar ..last last aku yg ajak (eh tak malu ke aku ni?) sebulan kawan dia kata i nak jadikan u isteri i .... 2 bulan lepas tu kami tunang masa besday aku then 4 bulan lepas tu kami kawin huhuhuhu

sebenarnya anak anak kami tak lah berdating sesangat... sebab masa tu papa ada keje shift seminggu dia normal seminggu dia malam so kami cuma kadang jumpa utk bekfast dan kadang kuar makan malam jek sebab dulu mama ada curfew kena ada dirumah sebelum pukul 9 mlm SEBAB nanti wan yah kelian telefon tanya buat apa dah makan ke belum hehehehehehehe so sebab tu lah kami tak bercinta lama lama dan berkawin cepat dan lepas tu barulah kami bercinta sakan.....

sapa sangka kan? ramai ramai kawan lelaki aku kat dia aku berkenan.... ihiks....  so tak payahlah korang sibuk sibuk nak bercinta time time sekolah ni just concentrate on ur studies then kawin dan bercinta insya'allah setiap org ada jodohnya dan mama selalu ingat satu perkara ORG YANG BAIK JODOHNYA HARUSLAH ORG YANG BAIK JUA INSYA'ALLAH.... mama doakan korang membesar jadi insan yang baik, taat pada ALLAH, pada dua org tua...(eh matang bukan tua) dan jadilah org yang berguna ...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Sal Abdul Rahman

how sweet ;)

btul tu kak lina..sal pn kenal ngn hubby 6 bln trus bertunang. then after 6 bln kawen ;p

lebih manis bercinta lepas kawen rupanya heheh..bercinta lama2 bertahun2 pn kalau takde jodoh tak kemane gak..

haslina razali

yup betul tu sal sometimes bercinta bagai nak rak kawin kawin cerai huhuhuhu...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP