CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 June, 2011

All in one entry--- hehehehehhe

Salam korang.... buat apa tu? haaaaaa? tengok tv? haissssshhh pi laa kemas sikit ...(sebenarnya lebih ditujukan kepada diri sendiri) so hari sabtu hari tu si AYANG one of my best friends balik alor setar and ada kenduri tahlil kat rumah mak dia.... so rancang to meet up laaa thank god EN FADZ ada dekat dekat jek projek dia so bolehlah pi... pi berdua duaan saja hehehehehe sebab FAIZ n SARAH ada tuisyen early morning (takut aku balik lambat sangat nanti ganggu time tido) hehehehehhe tak puas borak ngan dak ayang sebab asik mak dia jek interprame cite mcm mcm hehehehehehehe... lauk kenduri best (nasi beriyani gam) dan paling aku suka... cucur badak dia... memula aku tengok ingatkan fishball sebab kecik mcm fishball sekali aku makan waaaaaaaaaaaaa cucur badak lah.... hehehehhehe (jakun sikit tak pernah cuma versi comel centu)...
adehhhhhhhhh sesama tembam muka nya kan? hik...best pi kenduri rumah AYANG... makan beriyani gam and mcm mcm laaa sampai sengkak...thanks ayang...sorry takleh nak borak lelama ngan ko...by rite lama gak aku lepak rumah ko but since ur mom conquer the conversation kita takleh nak gossip gossip kan? hik...another time n place yaaaaa my pren.....
 the next day plak pi jalan jalan ke perlis and alor setar....
 ni dekat area balai galeri di raja ada lampu warna warni malam malam nampak lampu camni cantik la plak kan?

as usual dah melalak sakan satu ari suntuk dan penat berjalan maka kelaparan laaa kan?
singgah makan di iman koeyteow di alor setar tapi........... tak makan koeyteow pun kat sini mcm mcm ada 
kami pilih untuk makan nasi ayam dia.... terbaik deeeeee sup sedap, ayam moist dan lembut, sambal pun best sampai minta tambah lagi perggggggghhhh hehehehehehe

mi sedap.. yang memang sedap ada kawan aku kata takde tanda halal adalah.... tapi indonesia punya laaa dah mi ni pun dibuat di indonesia kan? aku kalau ada tanda halal tu mmg makan tanpa was was .... sedap ohhhhh tak tipu....
arrrrrrrrrrggg lama giler tak makan MASAK LOMAK CILI API DAGING + KONTANG HAAAA meroyan den nak makan.... hehehehehehe actually ajar si faiz n sarah dia punya how to...next time senang mama tak yah masak dah .... 
 as usual edisi maggie kembang ala fav en fadz...mestilah di tabur dengan bawang, daun sup n daun bawang + cili api sikit sikit...
haaaaaaaaaaa ni mmg fav aku....forever rasanya.... sup tulang..... ni aku kena masak sendiri baru puas hati makan woooooooooooo....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

NURA

Ass
Wah jalan2 mba ke Perly
Suk a mie sedap pula rupanya

mba LIna nanti tgl 2 JUli 2011 say a sekeluarga mau pulang ke Indonesia sekalian mau mampir ke Malaysia
Ke petronas tower, mba LIna dekat tidak dengan hotel disana?

lina

Salam Nura,

waduh saya duduk jauh sekali dari petronas tower itu (di malaysia di kenali sebagai KLCC hehehehe) nun jauh di utara di kedah mbak... ngak bisa jumpa ... wah mau pulang yaaaa welcome home to you then and good luck mbak...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP